У Києві стартувала кампанія за відставку мера

У Києві 12 квітня стартувала громадянська кампанія за відставку мера столиці і Київради.

У день, коли весь світ святкував 50-річчя підкорення людиною космоса, кияни вирішили “відправити у небо” свого мера, який через виразну неадекватність дістав прізвисько “Космос”.

Активісти Коаліції Учасників Помаранчевої Революції разом з представниками інших організацій і територіальних громад принесли двометрову ракету з ватману, розмальовану гаслами і листочками коноплі, яку так полюбляє столичний градоначальник. Після виступів активістів і громадян, в яких вкотре згадали усі незаконні оборудки міської влади, до ракети підійшов Сергій Мельниченко – і за декілька секунд з неї вилетіла потужна ракета-фейєрверк, піднялась над будівлею КМДА і вибухнула букетов яскравих вогнів.

– З цього моменту ми офіційно оголошуємо початок кампанії з відставки мера і депутатів міської ради, які остаточно дискредитували себе хижацьким поводженням зі святою землею Київщини, – оголосив Мельниченко.

– Лети, Льню! – вигукували учасники акції… Потім ракету спробували занести до Київради і подарувати Леоніду Черновецькому – проте охорона не пропустила (напевно, підозрюючи, що в її корпусі може виявитися ще один “сюрприз”). Тепер вона стоїть в офісі Коаліції Учасників Помаранчевої Революції…


Залишити коментар